Pentujen ensimmäinen vuoden vaihtuminen on takana, tosin eivät pienet siitä mitään ymmärtäneet. Ulkona poksui, paukkui, välkkyi ja rätisi, mutta eipä se missään tuntunut, pennut elelivät kuten muulloinkin, eivät säikkyneet :)

Abby ja Hippi on ollut pentujen alkuelämän evakossa vanhempieni luona. Eilen kotiin palasi Abby ja pennut olivat riemuissaan uudesta leikkitädistä! Mutta siinä oli jotain vikaa, sen mahan alta ei tullut maitoa... Nukakin oli iloissaan, kun "sisko" palasi kotiin ja mitään ongelmia tyttöjen väleissä ei ole, onneksi. Nuka antaa Abbyn leikkiä pentujen kanssa ja hoivailla niitä, vetäytyypä joskus sohvan rauhaan ja Abby saa taltuttaa pieniä piraijahampaisia riivöitä laittialla ;)

Ruuan kulutus on kasvanut, lautanen tyhjenee jo vauhdilla. Nuka imettää pentuja vielä myös säännöllisesti. Pennuilla ON hampaat, joita ne mielellään kokeilevat joka paikkaan :)Leluista suosikkeja ovat pahvilaatikko, paperirullat ja sanomalehdet... Jep, kannattaa ostaa pienille kalliita ja hienoja aktivoivia leluja, kun nuo vie voiton!

Hyvää Uutta Vuotta!  

1176911.jpg

Mitäs siinä kuvaat, ku me yritetään nukkua sohvan alla?

1176913.jpg

Vaikka ulkona rätisee ja paukkuu, me käytiin nukkumaan leikkien jälkeen :)

1176944.jpg

Ilpon mielestä aitauksen sisustus vaatii vähän tuunausta...

1176953.jpg

Ja vähän tosta noin...

1176941.jpg

Nyt kelpaa!