Eilen illalla oli jo sellainen olo, että jätän Hyvinkään näyttelyn väliin. Flunssa pukkaa päälle ja pois ja väsy oli melkoinen. Aamullakin vielä jahkailin, mennäkö vaiko ei, mutta kyllähän se auton nokka sitten tuli tielle ohjastettua.

Kuvittelin päivästä tulevan todellä kylmän, ja vaatetus oli sen mukainen. Heti paikalle saavuttuani huomasin koodin olleen täysin väärä, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmin ku mikä. Mikä syksy tää tämmönen on? Mutta parempi näin  

No, mukana oli siis Nita ja pitkästä aikaa pääsin itse neitiä esittämään, muutamissa aiemmissa on tehty minuutintarkkaa työtä aikataulujen suhteen ja dreeverit ja corgit tasan päällekkäin. Onneksi aina on Nitalle löytynyt taitava esittäjä narun päähän, itse olen vienyt dreeverit. Mutta siis takaisin Hyvinkäälle. Pemuja oli ilmoittautunut 12 ja tuomarina toimi Jaana Hartus. Tykkäsin tuomarin linjasta jo cardeissa, sopivan tiukka eikä mikään erimaatti. Nitunen otti jälleen ilon irti kehässä olosta ja energisen kuplivalla esiintymisellä hurmasi niin tuomarin kuin muutaman kehän laidalla seuranneenkin. Kunnon corgipoweria, eikä tallustelua! Tuloksena Nitusen ensimmäinen ROP ja lisukkeena serti!!

Nitan arvostelu: erinomaista tyyppiä oleva linjakas tasapainoisesti rakentunut nuori narttu. Erittäin hyäv ilmeikäs pää. Tyylikäs kaula, erinomainen eturinta. Tasapainoiset kulmaukset, tehokkaat sivuliikkeet. Karva ei parhaimmillaan.

Mutta siinähän sitten olikin ongelma, en ollut laskenut Nitan ROPpia suunnitelmiin ja Nälkäpäivän tulosraportin koonti odotteli tekijäänsä Kouvolassa klo 16. Ja ryhmäkehät alkoivat klo 16. Kääk! Yritin etsiskellä lähiseutujen koiraväkeä, mutta koska ketään en bongannut, joudin ilmoittamaan Nitusen poisjäännistä ryhmäkehiin. Harmitti vietävästi! Noh, toivossa voimme elää, ettei tuo ollut Ntusen viimeinen roppi? Täytyy myöntää, että itse ainakin tykkään tuosta ipanasta koko ajan enemmän mitä vanhemmaksi se tulee. Kaunis ulkomuoto on hieno asia, mutta eniten tykkään neidin sähäkästä luonteesta ja räiskyvästä temperamentista  Me likes!

Blogi on ollut vähän kohmeessa, mutta yritän taas tänne jotain kirjoitella. Kesän näyttelyt taidan kuitata kuvilla ja pienillä tulosraposteilla jahka saan aikaiseksi