Pentunäyttelyissä on aina sitä jotakin :) Tunnelma on aina ihan erilainen kuin virallisissa kisoissa ja pienten pentujen touhuja kehässä on niin ihana katsella!

Sinne sekaan solahdimme tänään myös Nitusen kanssa. Aamulla oli kyllä vähän ilmassa paha näyttelyväsymystä, olisi niiiin tehnyt mieli jäädä kotiin. Mutta ei, auto kohti Helsinkiä ja Tuomarinkartanoa. Pemupentuja oli ilmoittautunut viisi, mutta yksi jäi tulematta, joten kisakumppaneita oli lopulta neljä, yksi uros ja kolme narttua. Tuomarina toimi Teija Salmi-Aalto. Pienemmissä narttupennuissa esitin hurmaavan Fionan (Annline's Xtra Golden Lady), joka voitti luokkansa ja sai KP:n. Vaihto lennossa ja kehään Nitusen kanssa. Nitusella pöytä ja seisominen sujuu, mutta näyttelykävelyyn kaipaamme vielä hmm... jotain. Nitusta kiinnostaa niin kovin kaikennäköiset pienet asiat, kuten tään apilat! ettei aina ihan malta kävellä nätisti. Vauhtia ja energiaa neidissä on myös vaikka muille jakaa :) No, jossei nyt ihan vielä pro-kävelijää olla, niin temperamentti lupailee hyvää ;) Nitunen voitti luokkansa ja sai KP:n, mutta parasta narttupentua valittaessa Fiona vei voiton. Taas lennokas vaihto ja Fionan kanssa ROP-kehään, mistä neiti korjasi voiton kotiin. Onnea Eva ja Fiona!!

Nitusesta lausuttua: 7 kk. Erittäin hyväntyypinen. Narttumainen kaunisilmeinen pää, jossa hyvä tasapaino kuonossa ja kallossa. Kauniit silmät. Hyvät korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä runko, luusto ja kulmaukset. Kauniit suorat eturaajat. Liikkuu hyvällä askelpituudella ja yhdensuuntaisesti. Ryhdikäs kaunis kokonaisuus. Ihastuttava luonne ja olemus.

Kiitokset mukavasta päivästä corgisteille! Meillä oli muuten hienosti käyttäytyvä ja esiintyvä nelikkö näytillä!

Muutoin olemme elelleet rauhallisesti ja nauttineet sadepäivistä! Tuleekohan se kunnon kesä ollenkaan, lauantai jo lupaili, mutta tänään taas palattiin normaaliin säähän :( Koirat tietty viihtyy, kun ei ole liian kuuma, mutta kyllä itse kaipaisin vähän pidempää hellejaksoa tähän kesälomaan! Tosin lauantaina auringon helliessä myös nuo eläimet ottivat siitä kaiken irti, rivissä maata mötköttivät aurinkoa palvomassa :)

Abby on vanhempieni mukana lomareissulla pohjoisessa ja nauttii huomiosta ja olostaan täysin rinnoin!