Mitäpä voi tehdä kauniina kesää enteilevänä aurinkoisena päivänä...? No, olla koiranäyttelyssä ensin sisällä ja sitten valtavan pressun alla :)

Hippi lähti aamusta Terhin ja Sarin kyydissä kohti Hamina Bastionia ja itse pakkasin Nukan autoon ja suuntasimme Helsinkiin Aptus Showhun. Tämä oli Nukalle ensimmäinen näyttely pentujen jälkeen ja karvan kanssa olisi saanut ehkä odotella vielä hetken... Joka tapauksessa tuloksena oli valioluokan voitto ja neljäs sija paras narttu kehässä. Ihan voi olla tyytyväinen! Nuka esiintyi vanhalla innolla, iloistä häntää myöten ;) Tästä se taas lähtee Nuksun kanssa, kiva taasen olla corgikehässäkin pitkän tauon jälkeen!

Nukan kehän jälkeen matka jatkui Haminaan, missä Maija S. oli käynyt Hipin kanssa jo rotukehässä hakemassa ROPin kaikilla höystöillä. Kiitokset Maijalle Hipin esittämisestä! Hippi on siitäkin ihana koira, että se lähtee kiltisti kaikkien mukaan ja viihtyy porukassa kuin porukassa. Oli neiti silti aika tohkeissaan kun oma äippä saapui paikalle :)  Lopulta tuloksena oli  neljäs sija ryhmässä. Hyvä Hippiliini! Sain myös esittää ihan uuden rotututtavuuden, kääpiösnautseri Oscarin, ryhmäkehässä. Oscar oli hauska ja hienosti esiintyvä poika, jolle sijoitusta ei tänään ryhmässä herunut.

1588975.jpg

Vähän oli väsy kun pääsin kotiin, saa nähdä jaksaako eurohumpat valvoa vai viekö uni voiton? Ja huomenna suunta takaisin Haminaan Nukan kanssa, vaikkei se karva yön aikana kasvakaan :))

Abby alkaa olla toipunut täydellisesti kohtuleikkauksesta :) Näyttelyissä Abbya ei tänä kesänä todennäköisesti nähdä, katsellaan sitten myöhemmin. Sen kunniaksi Abby aloitti sellaisen karvanlähdön, ettei moista :))