Metsästyskausi pistettiin eilen jälleen pakettiin ja vapaaksi nuo luppakorva-ajurit pääsevät taasen vasta elokuussa. Tilalle nyt sitten paljon hihnalenkkejä ja polkupyöräilyä :)  Hipin kanssa ajattelin aloittaa myös pienen tottelevaisuuskoulutus-putken. Tyttö on kyllä kiitettävän tottelevainen, mutta mitään varsinaisia liikkeitä istumisen lisäksi ei ole päähän vielä tarttunut...

Joten lauantaina suuntasimme tuohon puolen kilometrin päähän näyttelyyn. Tokihan se on mentävä, kun kotikulmilla järjestetään ;) Dreeverit olivat ulkokehässä, mikä olisi ollut todella hyvä juttu ilman pientä kipakkaa viimaa ja räntä-/lumisadetta... Koirilla ei ollut ongelmia, mutta omistaja oli jälleen kerran väärin pukeutunut ja vilu pääsi yllättämään!

Retu viihtyy ja esiintyy aina paremmin ulkokehässä ja niin nytkin! Herra vaan paranee muutenkin vanhetessaan ja arvostelu olikin hieno. Jopa Retun kuuluisa korkea häntä pysyi kauniisti alhaalla liikkeessä!! Hippi esiintyy hienosti missä vaan ja niin tänäänkin, tyttö on luontainen showtähti! Tuomari Saija Juutilainen piti todella paljon molemmista, eirtyisesti Hipin liikkeistä ja Retun turkista. Hippi oli siis ROP, Retu VSP ja ROP-veteraani. Ryhmäkehässä esillä oli ensin Retu BIS-veteraanissa. Retu esiintyi hienosti ja kirvoitti kehuvia kommentteja kuulemma myös kehän laidalta :)  Retu sijoittuikin hienosti kolmanneksi, tuomarina Annukka Paloheimo. Hippi otti myös ryhmässä kolmennen sijan, ryhmän otti Saija Juutilainen.

Metsästyskoirien ryhmänäyttelyt ovat aina mukavia tapahtumia. Tunnelma kehän laidalla  on rento ja omien sekä toisten koirien hyvistä ja huonoista puolista rupatellaan avoimesti ja hyvässä hengessä :)