Turun näyttely lienee myös niitä "perinteisiä", jonne ei talvella ole liian pitkä matka, mutta kesällä ei kyllä viitsi lähtä... Joten siine siis taas! Pakkasin autoon Hipin ja Nitusen ja suuntasin jo perjantai-iltana puoleen väliin matkaa, eli Kirkkonummelle. Sieltä matka jatkui aamuvarhaisella, mukana myös Kirsi, pemu Koo ja göötit Geeba ja Euro.

Dreeverikehä oli ensimmäisenä vuorossa, niitä oli paikalla 9 ja tuomarina Juhani Lappi. Hippi ei ollut ihan huippu itsensä ja syykin selvisi kehän jälkeen... Mettäkoiran tassut voi olla vähän kovilla töissä ja huomasin Hipin toisen etutassun pääseen vähän  nirhautumaan. Eipä tuo juuri muille näkynyt, mutta itse huomasi, ettei typy ollut ihan niin loistava liikkeinen kuin yleensä. Silti ROP Hymy Kehässä oli myös Hipin mummi Mira, joka tuli kolmanneksi. Ihana, kauniisti harmaantunut ja edelleen niin ryhdikäs muori, joka rakastaa kehässä oloa, aivan mussukka!

Pemut alkoivat heti perään ja tuomarina oli  Anne Indergaard Norjasta. Anne kasvattaa pemuja kennelnimellä Anwwn. Koo-herra kävi pokkaamassa voiton veteraaniluokasta ja sijoittui vielä upeasti kolmanneksi uroksissa ja nappasi ROP-veteraanin. Still going strong! Nitunen oli tänään nauhdikkaalla tuulella ja kaahottamisen seurauksena tuli mainintaa vielä löysistä etuliikkeistä, muutoin arvostelu on varsin hyvä. Sijoitus oli kolmas. Tuomari äityi vallan kehumaan juniorinarttujen luokkaa todella erinomaiseksi ja kovatasoiseksi. Hienoja tulevaisuuden toivoja kasvamassa! Siinä sivussa maisteltiin myös Nukan ja kaikkien muiden SIBbiytyneiden kunniaksi kuohujuomia!

Hippi kävi kurvailemassa ryhmäkehässä, mutta jäi ilman sijoitusta. Annelle suuret kiitokset esittämisestä! Ja tietenkin kestityksestä ja majoituksesta Hymy Tosin uni painoi sen verran silmissä, että nukkumatti hiipi aika aikaisin kylään!

Sunnuntai oli osaltani ihan turistipäivä, tosin kuvittelin pitkään, että Hipit ovat vasta silloin kehässä, mutta joku mokoma olikin ihan yllättäen siirtänyt ne lauantaille... Tai jotain sinne päin Silmänisku Joten seurailin gööttikehää, missä tuomari ihastui kerrassaan Geebaan (tosin veikkailtiin kehän laidalle, että oliko se sittenkin handleriin...?) Joka tapauksessa Geeba oli ROP ja ROP-veteraani ja sehän tiesi sitten taas pitkää päivää. No, ylläri se ei tainnut olla... Pikku-Euro ihastutti myös ROP-pennun verran. Shoppailukierrokselta mukaan tarttui uusi harja ja pureskeltavaa haukuille, tuliaisiahan täytyy aina viedä kotiin jääneille! Geeba otti vielä BIS-veteraanivoiton, onnea Kirsi, Euro ja Pallokala-Salamapossu (aka Geeba)!!

Hipin arvostelu: Kokonaisvaikutelma erinomainen. Mittasuhteiltaan erinomainen narttu, jolla kaunis pää. Hieman kookkaat kiertyneet korvat. Erinomainen runko sekä raajarakenne. Hyvä karvapeite, riistanvärinen/valkoinen. Erinomasen rauhallinen luonne. Hyvät liikkeet. Erinomainen kokonaisuus.

Nitan arvostelu: pritty jung bich, feminin head, nice proportions, well angulated, mowes well from side & behind, little loose in front. Exelent coat & condition. (kirjoitusvirheet eivät ole omiani...)