Kylläpä tämä aika rientää ja päivitykset ovat luvattoman harvassa!

Mutta pikkutrio täytti perjantaina jo 6 viikkoa ja aikamoisia menijöitä on koko porukka. Ruoka maistuu hyvin, äippä-Veera käy tosin myös ahkerasti maitobaarista hömpsyjä pienille tarjoilemassa. Isot koirat leikittävät pentuja ja opettavat koiranelon taitoja hienosti. Nita on saanut leikkitädin roolin ja Abby-mummo puolestaan pitää pienet rouvan kurissa ja nuhteessa. Tosin on Abbykin saatu kiinni leikittämisestä (se ei kyllä myönnä... ;) )

Pennut on nyt myös rekisteröity Kennelliittoon. Tunnistusmerkinnät haetaan ensi viikolla, jonka jälkeen saadaan sitten rekkarit. Lopulliset nimet ovat pojilla: G. Bono Baldomero, josta taitaa jäädä Bono ja G. Bilbo Baldewin "Nöpö". Tytön nimeksi tuli G. Bonnie Belenos "Bonni".

Pojat lähtevät perin viikon päästä uusiin koteihinsa Tampereelle ja Janakkalaan. Tyttö puolestaan on vielä kysymysmerkki... Kotiin tekisi neiti kovasti mieli jättää, mutta joku epätoivoinen järjenääni yrittää vihjailla, että sijoitus olisi parempi vaihtoehto. Mietitään rauhassa! Tietty jos aktiivikoti, missä näyttelytkin kiinnostavat löytyy, niin saattaa tyttö muuttaa ;)

Näyttelyrintamalla käytiin eilen Nitan ja Abbyn kanssa Mikkelin ryhmänäyttelyssä. Menestys oli vallan mukava: Nita voitti rodun ja sijoittui vielä ryhmässä kolmanneksi. Abby oli rotunsa paras veteraani ja vielä näyttelyn kolmanneksi kaunein mummokoira :)  Tuomarina rodussa ja ryhmässä oli Päivi Eerola ja veteraaneissa Jaana Hartus.

Abby is back! Jonkun verran muoria tullaan kehässä näkemään, mutta mikään joka näyttelyn veteraaniluuta siitä ei tule ;)