Noniin, nyt on nähty World Dog Show Tukholmassa ja olihan tuo hulppea kokemus :)

Matkaan lähdimme jo torstaina, ensin Turkuun ja sieltä Viikkarilla yli. Matkaseurueeseen kuuluivat minä, Nuka ja Hippi sekä Maija ja Keanu farkku. Ekstrana poimimme Hesasta kyytiin myös Geeba göötin aka "pallokala" lauantain jälkeen... Hyttimme oli autokannen alapuolella ja voi sanoa, ettei ainakaan päässyt kylmä yllättämään, hytissä oli sikakuuma! Eipä tullut uni kovin hyvin silmään, joten olo oli tosi pirteä perjantaina!

Olimme omasta mielestämme tosi hyvissä ajoin paikalla, mutta parkki oli jo aivan kaaos kun pääsimme perille Mässaniin. Kukaan ei ollut liikennettä ohjaamassa, joten sekaan oli vaan tylysti tungettava, jos mieli johonkin päästä.Myös rokotustentarkastukseen jonot olivat käsittämättömät. Voi vaan olla tyytyväinen, ettei oma koira ollut ekojen joukossa kehässä... Perjantai kuluikin tehokkaasti corgikehän laidalla. Nukan kanssa pääsimme pyörähtämään kehässä tuloksena ERInomainen. Hieno saavutus neidin bikinikuosissa :) Pemuja oli kehässä reilu sata, mitkä tuomari Ronald Irving järjesteli tehokkaasti järjestykseen ja kehä oli ohi jo yhden maissa. Huh, mikä vauhti! Vähän soppailua ja kiertelyä ja sen jälkeen kohti hotellia. Onneksi meillä oli navigaattori matkassa, muutoin olisi voinut iskeä ahdistus :)  Mukava ylläri, hotellimme oli aivan Euroopan suurimman Ikean vieressä, täytyi tottakai poiketa lauantaina!

Lauantaiaamuna Geeba ansaitsi uuden lempinimensä pallokala. Neiti tuumi, ettei ruokaa ole ollut riittävästi tarjolla ja otti komennon omiin tassuihinsa. Laukku alas pöydältä tiputa! Laukun sisältö tarkasta! Kaikki namit Geebat suuhun katoa!! Oumaigaad!! No, Geeba sulatteli onnellisena varastamiaan herkkuja gööttierkkarissa, menestys ei ollut taattu :(( Itse hengailin ja korjailin univelkoja hotellilla, näyttelyssä ei ollut mielenkiintoisia ryhmiä tänään kehässä ja ostoskojuihin olisi vaan hävinnyt loputkin kruunut... Iltapäivän Ikean reissusta mukaan tarttui... monta rullaa kakkapusseja! Ou jee :)

Sunnuntaina oli vuorossa ajavat koirat ja kehässä oli Hippi. Jo kehän alku enteili huonoa päivää meille, joten enää Hipin kohdalla saatu H ei ollut yllätys. Jokaisella hyvällä koirallahan on se yksi H oltava, mutta onko se ihan pakko näille omille hakea arvonäyttelyistä ja todella kaukaa?!? Retun H tuli haettua Tromssasta... Hipin äiti ja isoäiti saivat sentään molemmat ERIt, joten Mirasta tuli maailmanveteraanivoittaja -08, hyvä mummi!! Dreeverit arvosteli Lars West Ruotsista. Olipas huippua nähdä yhdellä kertaa jopa 40 dreeveriä samassa kehässä!

Toisella silmällä tuli silmäiltyä ryhmäkehät ja teholaihdutukseen lauantain episodin jälkeen joutunut Geeba palasi tasolleen ja ylsi aina BIS-3 veteraaniksi asti, onneksi ;) Onnea Kirsille ja Geballe sekä Ekolle junnutittelistä!! Matkaseuramme ja Hipin uusin ihastus Keanu sijoittui omassa luokassaan neljänneksi EH:lla.

Taas yhtä kokemusta rikkaampana onnellisesti kotona :) Kiitos Maija ja Keanu hauskasta reissusta! Hipillä jäi vähän ikävä hurmaan farmaripoikaa!