Tiistaina oli arvostelemassa Haminan seurakoirakerhon mätsärissä. Ilmojen aikaan vettä tuli vielä kaatamalla, mutta  mätsäri saatiin lopulta vietyä läpi kauniissa aurinkoisessa säässä. Minulla oli pennut kehässä ja ilta sujui kivojen koirien parissa :) Voittajaksi ja lopulta koko mätsärin voittajaksi valikoitui ihanan upea bokseri-poika :) Kentällä oli näyttelytouhuihin tutustumassa myös suloinen dreeveripoika Nemo omistajansa Miran kanssa. Nemo onnistui herättämään kyllä taasen kauhean dreeveripentukuumeen! Onneksi järki on vielä päässä, eli ei uusia koiria tähän laumaan, vaikka kuinka tekisi mieli...

Torstaina oltiinkin siten järjestelyvastuussa seurakoirakerhon mätsärissä. Ilma oli hyinen ja tuulinen, mutta osallistujamäärä oli vallan mukava ja talkooporukkaakin löytyi, vaikka jossain vaiheessa tilanne oli vähän huolestuttava. Manskarin kenttäkin oli ihan kuin meitä varten tasoitettu, joten siinä oli hyvä koirien kirmailla. Mätsärissä mukana oli myös näytteenotto koirien geenitutkimusta varten. Saimme hyvän määrän näytteitä, kiitos tehokkaille näytteenottajille, Piialle ja Satulle. Nyt ovat myös Abby, Nuka ja Nita antaneet oman panoksensa geenitutkimukselle, kaikki tytöt jopa käyttäytyivät siivosti (no, ainahan ne).

Seuraavana päivänä jo suunniteltiin laajemman kevättapahtuman järkkäämistä seuraavalle keväälle... Saa nähä, mitä kaikkea sitä keksitäänkään :)