Kouvolan näyttely on jälleen onnellisesti takana ja sujui loppujen lopuksi varsin hyvin. Meidän porukka oli järjestelyvuorossa tänä vuonna, itse hoitelin toimistopäällikön pestin. Keli oli surkea, kuten melkein kaikissa tämän kesän näyttelyissä, mutta Kouvolan ravirata selvisi sateista hitusen paremmin kuin esim Oulu ja Kuopio. Märästä kelistä huolimatta näyttelyväki oli pääosin iloisilla mielin liikenteessä. Ainahan porukkaan tosin mahtuu näitä "kaikkimullehetitännejanyt" tyyppejä, joille ei mikään sitten kelpaa ja elmä menee pilalle, jos auton joutuu jättämään pääporttia kauemmas ;) No, meitä on moneen junaan ja osa jää asemalle!

Olin myös hyvin iloisesti yllättynyt ja otettu, kun meitä kuulutettiin pieni porukka ennen ryhmäkehiä isoon kehään. Meille myönnettiin Kymen Kennelpiirin pronssinen ansiomerkki! Kiitokset tästä huomionosoituksesta :)

Nitunen pääsi kehään pyörähtämään Kirsin ohjastamana. Tuloksena oli hieno arvostelu rotumme erikoistuomari Anneli Sutelalta ja ROP-pentu. Kiitokset Kirsille Nitusen huollosta ja esittämisestä!

Sunnuntaina oli vuorossa Heinola, minne lähti Retu, Nuka ja Nitunen. Unohdin sitten rullakon kotiin ja koska lähiparkit oli täynnä, jouduin suht kauas kehistä. No, onneksi sekä minulla että koirillani on jalat ;) Muutama reissu autolle riitti siirtämään köörin kehän laidalle. Nitunen oli ensimmäisenä kehässä, pennut oli siirretty Elena Ruskovaaralle. Nitunen sai taas kovin hienon arvostelun ja oli toinen kera KP:n. Pentujen voittaja oli jälleen suloinen Fiona, joka esiintyy jo niin hienosti! Nitunen puolestaan pisti kunnon vastuksen ja oli tavan riiviö kehässä. Arvostelussa tosin on mainittu että esiintyminen erinomaista ja iloista ;)) Nitunen on pop!! Nyt neiti jää näyttelytauolle ja palaa junioriluokkaan, jahka karvat saadaan taas takaisin.

Isot pemut arvosteli Leif Lehmann Jörgensen Tanskasta. Ehdin käydä esittämässä Nukan yksilöarvostelussa, kun dreeverit alkoi jälleen päällekkäin. Lennokas vaihto Kirsin kanssa ja Retun kanssa kehään. Nuka voitti valioluokan ja oli lopulta narttujen toinen! Kiitos Kirsi esittämisestä loppuun :) Dreeverit arvosteli tuomarivaihdoksen jälkeen Sakari Poti. Retu oli tänään urosten toinen ja ROP-veteraani. Olo oli kuitenkin sen verran hyytynyt ja Retu noiden juoksutyttöjen huumaama, että päätin jättää ison kehän väliin ja lähdimme kotia kohti kehien jälkeen. Taisi muuten olla ensimmäinen kerta, kun en vie koiraa isoon kehään, jos se on ollut mahdollista... Koska olen sitä mieltä, että vaikka dreeverille ei ehkä sijoitusta tulekaan, niin on hyvä käydä näyttäytymässä. :)