Vuottahan on vierinyt monta viikkoa, niin päivitellään vähän mitä meille kuuluu... Eipä kummempia! Hyvät uuden vuoden lupauksetkin ovat tainneet joutua romukoppaan ja vanhat tavat ottaneet vallan?

Nita aloitti meidän näyttelyvuoden mukavasti Lahdessa. Pemuja oli jälleen kokoontunut kunnon kööri Salohallan Hilkan arvioitavaksi, 43 nelitassua kokonaisuudessaan. Juniorinarttuja oli 8, ja Nita pesi porukan ollen ERI 1 Hymy Nita esiintyi hienosti ja malttoi myös liikkeissä kuulostella oikeaa vauhtia... Paras narttu -luokassa Nitusella olisi taas ollut menohaluja enemmänkin ja liikkeet meni ehkä vähän överiksi. Mutta ei sen väliä, neiti sijoittui kolmanneksi ja sai ensimmäisen sertinsä. Kummasti mieltä lämmitti ihka eka oman kasvatin saavuttama sinivalkoinen rusetti! Siitähän piti sitten kuvia räpsiä Lahden harmaassa hallissa, joten tausta ei ehkä ole kaunein mahdollinen...

Täytyy myöntää, että neiti on kovasti kehittynyt ja näyttää ihan kelpocorgille! Jonkun verran on tarkoitus kevään kuluessa kehissä pyörähdellä, katsotaan mitä tuomarit siitä tuumailevat. Ensi viikonloppuna edessä on Turku, minne matkaamme kokoonpanolla Nita ja Hippi!

Vuoden alussa saimme myös mukavaa postia FCI:ltä. Nukan kansainvälisen muotovalion arvo on vahvistettu!