Lauantaina 20.9. oli vuorossa Hyvinkään ryhmänäyttely. Aluksia ajattelin ilmoittaa vain Nitan, jolle tämä oli ensimmäinen ihka virallisissa luokissa tapahtuva esiintyminen, mutta laitoin sitten myös äipän mukaan kannustamaan ;) Kirsi kun sattui olemaan paikalla, niin hän sai "kunnian" viedä Nitusen kehään! Ja hienosti veikin, Nitunen ei temppuillut alkuunkaan, vaan eteni kaikki jalat, pää ja häntä suht samaan suuntaan :)) Täytyy myöntää, että taas jännitti katsella kehän laidalta pikkuneidin menoa... Tuomari palkitsi neitosen hienolla arvostelulla, ERIllä ja junioriluokan voitolla (tavoitteena oli saada EH). Parasta narttua valittaessa Nitunen käteltiin ulos. No onhan se vielä kovin ipana, mutta  HYVÄ niin!

Ja kun Kirsi selvisi Nitusen kanssa niin hyvin, niin hän sai kirmailla kehässä vielä Nuksunkin kanssa! Ja sieltä tuli sitten valioluokan voitto ja paras narttu luokassa kolmonen... Tämä taitaa olla yleisin sijoitus Nukalle tälle kesää? Kiitokset superhandlerille, olipahan rentoa vaan kammata koirat kehään, muutoin sai istuskella ihan rauhassa ;)

Tässä viel molemmat tytöt

1931929.jpg Nita 9 kk

1931927.jpg Nuka 3 vee

Sunnuntaina sää oli mitä upein ja silloinhan on hyvä mennä mätsäilemään! Corgiseura järkkäsi mätsärin Haminassa, sinne siis! Aluksi olin suunnitellut ottaa koko köörin matkaan, mutta jengi supistui Nituseen. Abby olisi ollut kiva ottaa matkaan, se kun tykkää showwata, mutta korvatulehdus jyllää edelleen, joten joutui jäämään kotiin. Korva alkaa kyllä olla jo voiton puolella, toivottavasti paranisi nyt kunnolla. Matkaan poimimme Terhin ja pikkumiäs Brutuksen, viisikuisen terroristipojan.

Paikalla oli corgeja varsin mukavasti! Nitunen kisaili pienissä koirissa, pentujn ikäraja oli 9 kk, joten sinne meillä ei enää yrityksistä huolimatta ollut asiaa ;) Pienet koirat arvosteli Susanna Gergman-Hiltunen ja Nitunen sai punaisen nauhan ja oli lopulta pienten punaisten kolmas :) Eikä muuten roikkunut edes punteissa, eikä hoppaloikkakohtauksiakaan ilmaantunut... Oisko Nitunen päättänyt, että hörhöilyt jäi sinne pentukisoihin? Hope so ;)  Terhin pikkumiäs sai myös punaisen ja esiintyi todella mallikkaasti niin pieneksi pennuksi! Mutta sijoitusta ei tullut tällä kertaa... Mätsärissa palkittiin paras corgi ja palkinnon pokkasi pennuissa punaisten toiseksi tullut Fiona. Onnea Eva! 

Mätsärin jälkeen oli tarkoitus kuvata koiria... No, se voisi olla helpompaa, jos se kamerakin olisi mukana... Nyt oli mukaan tarttunut pelkät vaihtopatterit...Hups!  No, toinen kerta sitten!