Siis ei ole totta! Kirjoittelin pitkät pätkät ja yritin tallentaa... Poks, se vaan katosi ja ei tallennuksesta tietoakaan!! No, voin siis todeta, että Kuopiossa käytiin ja se siitä... Mutta jos jonkun lyhyemmän version tähän nyt vielä naputtelisi, sen verrna mielenkiintoinen oli taasen viikonloppu! T'äytyy tallentaa pienis eris ;)

Eli siis, perjantai-aamuna ennen mitään kukkoa lähdimme matkaan, auton sisältönä ihmiset minä ja Kirsi H. sekä nelitassujengi corgit Nita, Nuka ja Koo, dreeveri Hippi ja göötit Geeba ja Eko. Perillä odotti ihana näky... Kaatosade oli vetänyt näyttelypaikan pohjan ihan kuravelliksi ja siellähän oli sitten riemu roudata koko kööri telttoineen ja muine roinineen TÄYSIN eri puolelle aluetta kuin mihin päin jouduimme jättämään auton... Meinasi huumori loppua, mutta kesti kuitenkin! Väsy ja nälkä iski sitten kuitenkin ja kostautui sekoiluna dreeverikehällä. Yritin kovin sitkeästi kehään 'ei omalla vuorolla', taisi näyttää vähän sille, etten ikinä ole näyttelyä nähnytkään. Mutta eipä kai tuo haittaa dreeverikehässä, eihän siellä nyt olla niin nuukaa muutenkaan noiden näyttelykuvioiden kanssa... No, Hippi liikkui kuten aina ja tuloksena narttujen toinen varacacibin kera.  Tuomarina toimi Jari Fors. Pemulaisilla oli tullut tuomarimuutos ja pääsimme Soile Bisterin kehään. Kehä sujui lennokkaasti, tuomari piti koiristani, vaikkakin toivoi näkevänsä ne hiemat täydemmässä turkissa :) Kuinka kaikki osaavatkin olla yhtä aikaa huonossa turkissa?? :)) Nitunen oli ROP-pentu, Nuka narttujen kolmas ja Koo urosten kolmas (sain jälleen kirmailla Koon kanssa kehässä, göötit kun olivat joka päivä juuri samaan aikaan). Anne ja Lucakin liittyivät telttakuntaamme ja Luca nappasi sertin ja cacibin! Onnea Anne!! Pemukehä oli hassusti kallellaan, eli sai mennä sekä ylä- että alamäkeen...

Majoituimme Rauhalahdessa ja mökki oli vähän sinnepäin... Porras irti, pöydän jalka irti ja edelliset asukkaatkin olivat jättäneet lounaan kattilaan odottamaan... no yök! Mitä pienistä, uni tuli silmään silti loistavasti!

Lauantaina keli oli vähän parempi, aurinkokin pilkisteli ja lämmitti. Mutta ilmassa oli jo hyvinkin syksyn kirpeyttä, vai lieneekö se kesä edes ehtinyt alkaa ennenkuin syksyyn kääntyy? Anyway. Pemut ja dreeveritkin menivät sitten vallan päällekkäin (dreeverikehän ollessa about 1½ tuntia myöhässä) Mutta onneksi apuja löytyi! Kiitokset Pinjalle, joka hankki Kristiina handlaamaan Hippiä, suuret kiitokset myös Kristiinalle! Dreeverit tuomaroi Sakari Poti ja Hippi sijoittui narttujen neljänneksi. Itse pyörähtelin pemukehässä, missä Nitunen tuli narttupennuissa toiseksi (voiton ja roppipennun vei kaunis Fiona-neitonen, onnea Fiona ja Eva!) Nitusen arvostelu oli hieno, ainoa moitteen sija oli pää, joka saisi olla kehittyneempi ja siitä jäi KP saamatta. No, kukin kehittyy aikanaan ja olen oikeastaan tyytyväinen, ettei pennulla vielä kovin vankka pää olekaan :)) Koo esiintyi hivenen laiskasti juoksunarttujen huumaamana, mutta nappasi silti neljännen tilan paras uros luokassa, still going strong! Nuka esiintyi tasaisen varmasti ja tuli nartuissa toiseksi ja sai vara-cacibin. Tähän voisi laittaa hyvin hyvin pienellä, että saattaa olla pieniä toiveita sen vahvistumisesta cacibiksi ja sehän merkitsisi... Stop! Ei nuolaista ennenkuin tipahtaa, palataan tähän aiheeseen myöhemmin! Kirsin gööteillä, erityisesti Geeballa olikin sitten huippupäivä! Vanaha narttu jyräsi niin veteraaneissa kuin ryhmässäkin, eli oli vaatimattomasti BIS-veteraani ja BIS-3! Onnea Kirsi ja Gee!! Mihin ne kaikki palkinnot mahtuu?!?  Mökillä grillailtiin ja parannettiin kerralla koko koiramaailma, kai? Pitihän sitä vähän Geeban menestykselle maljoja kohotella ;)

Sunnuntaina meinasin jo aamusta, että Hippi saa jäädä esittämättä, millään ei olisi jaksanut niin aikasiin lähteä Sorsasaloon. Mutta lähdettiin silti, ehdittiin kehään ja hyvä niin! Hippi oli Juhani Lapin tuomaroimana ROP ja sai cacibin, millä se ei kyllä tee enää yhtään mitään, mutta ainahan se on hauska saada ;)  Corgikehä olikin sitten jotain ihan muuta... Jo cardien arvostelu tiesi huonoa, ja sama meininki jatkui pemuissa. Esillä oli aika määrä yleensä hienosti pärjänneitä koiria, mutta suurin osa sai poistua kehästä arvostelun ja sinisen nauhan kera!! Arvosteluista tosin ei ihan käynyt ilmi, mistä moinen väri johtui... Tuomarina toimi Judy Docksey Australiasta ja huhut kertovat, ettei erinomaista juurikaan hänen kehässään nähty muinakaan päivinä! No, molemmat Nuka sekä Koo saivat sen sinisen, ERInomaisia koiria löytyi vain 2... En nyt sitten tiedä, pitäisikö tässä iloita vai surra, mutta Nitunen miellytti hyvinkin paljon, se sai KP:n ja oli ROP-pentu ;) No, tällainen päivä tänään! Ryhmissä Hipille ei tullut sijoitusta, mutta Geeba nappasi jälleen BIS-veteraanin ja toisen sijan ryhmässä. Huippua Geeba!! Ja ihan oikeasti, ne palkinnot ei meinanneet mahtua mitenkään päin autoon :))

Kiitos jälleen Kirsille huippuhauskasta reissusta kaikkine kommelluksineen! Oikeasti, seuraava autoni tulee olemaan sellainen mikä huutaa ja kovaa, jos yritän lähtä ajamaan takapaksi auki!! Tuuletus toimi ;)

Ja sitten, meidän Nitusesta on tullut nainen! Tai jotain sinne päin, sillä tuli ihan eka juoksu! ja nyt juoksee koko lauma... Kätevää, kerralla koko rumba ohi :)