Viikonloppuna oltiin molemmat päivät Hamina Bastionissa näyttelemässä. Lauantaina kehässä olivat ystäväni Terhin kettuterrierit. Olin lupautunut esittämään Kukan, jolla edellisessä näytelmässä oli iskenyt ahdistus  ja sisäinen terrieri päässyt katomaan. Joten alkupäivää käytettiin sen pienen terrierin löytymiseen. No, eihän se ollut neidille mikään ongelma, esiintyminen oli ensiluokkaista ja ryhdikästä. Terhi oli tehnyt hyvää työtä Kukkiksen kanssa :)   ROP-kehässä hävisimme Terhin ohjastamalle Brutukselle, josta onkin kehittymässä varsinainen komistus!

Pikkuterrierit olivat aika tarkalleen vuoden vanhoja, joten aika tasan vuosi sitten olin avustamassa niitä maailmaan. Aika menee vauhdilla. Tuntuisi, ettei siitä ole kauaakaan, kun päivystävä eläinlääkäri tiedusteli, että "ketäs teistä jännittää vähiten, se hoitaa nukutuksen?" Ja se homma lankesi minulle, Tiinan ja Terhin pitäessä pupeloista huolen. Onneksi kaikki meni silloin suurin piirtein hyvin ja upeat, näyttelyuraansa aloittavat kettuterrierit voivat edelleen hyvin :)

Sunnuntaina oli vuorossa omat, eli Nuka ja Nita ja vierailevä tähti Geeba the jöötti. Geeba oli ensimmäisenä kehässä ja kuten yleensäkin, oli ROP ja ROP-veteraani. Phuih, hieman jännitti ;) Edellisestä kerrasta oppineena, olin valjastanut Terhin kehän laidalle nyökyttelemään tai puistelemaan päätään sen mukaan, seisooko Gee hyvin vaiko ei... Kerran olen iloisen hymyileviä kuvia otattanut meistä ja tuomarista ja mitä tekee Geeba? selvästi ilkkuu handleriaan ja seistä pönöttää jalat aivan rungon alla! Mutta kyllä on ilo esittää niin selvästi esiintymisestä nauttivaa, upeaa koiraa!

No, sitten corgeihin... Mikä siinä on, että mulla on pakkomielle ilmoittaa Nuka kehään silloin kun se todennäköisimmin on kalju?? No ei siinä mitään, Nitankin ollessa vielä karvaton voin vain todeta, että rumat ne karvoilla koreilee ja muuta sinne päin ;) Nita esiintyi nuorten luokassa jo varsin kauniisti ja sijoittui ERInomaisella luokkansa toiseksi. Nuka sai kilpailla valioluokassa ihan keskenään, joten voitto ERInomaisella. Paras narttu luokassa Terhi sai Nitusen ohjastettavakseen ja se sujui oikein hienosti! Kyllä terrierihandleri yhden Corgin kurissa pitää ;) Nitalle ei kuitenkaan sijoitusta herunut. Nuka sijoittui karvattomuudesta huolimatta narttujen toiseksi.

Kirsi tuli hakemaan Geeban Haminasta ja samalla esittämään sen isoon kehään. Hyvä niin, Geeba esiintyy kenen kanssa tahansa, mutta kyllä se oman äipän kanssa on parhaimmillaan! Gee ottikin ryhmävoiton ja BIS-veteraaneissa toisen sijan.