Viime viikko oli vihdoin vapaata töistä, alla olikin vähän turhan tiukkoja työviikkoja :( Näköjään se yksi vapaa per viikko ei riitä enää, jatkossa täytyy huolehtia vapaista hiukka paremmin.  Viikosta ollaan otettu kaikki ilo irti koirien kanssa, olemme nauttineet pitkistä lenkeistä ja treenihetkistä (no, välillä vähemmän nautittu niistä, Nitunen on vähän haastava tällä hetkellä...Silmänisku) ja muutoinkin viettäneet mukavia vapaapäiviä.

Huomenna on suuntana Lappeenranta Retun kanssa ja maanantaina on vuorossa Nitunen. Saa nähdä mitä siitä taas tulee... kehässä saattaa viuhahtaa biksuissa hilluva villivarsa Nolostunut Edelleen yritän toistella itselleni, että parempi riehakas ja temperamenttinen ilopilkku, kuin perässä vedettävä ujoilija... Kävimme neidin kanssa harjoituskierroksilla mätsärissä Elimäellä keskiviikkona. Siellä neiti esiintyi iloisesti, mutta siivosti. Tuloksena pienten punaisten toinen. matkaseuranamme olivat Terhi ja Brutus the kettuterroristi, jotka myöskin saivat punaisen nauhan.

Cruftsissakin kävin maaliskuun alkupuolella. Siitä olen mennyt lupaamaan juttua Crogisettiin, joten todennäköisesti tuuppaan saman tarinan sitten tännekin kunhan löydän jostain edes jonnin sortin inspiraation sitä kirjoittaa.

Hippi on edelleen reissussa. Saa nähdä millaisia tuloksia saamme sieltä raportoida, pidetään peukkuja!

Huomenna illasta täytyy ehkä tehdä kakku maksalaatikosta ja nakeista, Abby täyttää kuusi vuotta Hymy