Sununtaiaamuna pakkasin koko köörin (Retu, Hippi, Nuka ja Nitunen) autoon ja suuntasimme kohti Karjaata. Perille saavuttiin hyvissä ajoin ja sain auton ihan viereen parkkiin, mikä oli ihan kiva juttu kun koiria ja tavaraa oli ihan riittävästi taas roudattavana :)

Ensimmäisenä oli kehässä dreeverit. Alkujaan olin ajatellut ilmoittaa dreevereistä vai Retun, Hippihän on Paulan kehässä jo tälle kesää käynyt, mutta päivästä olisi tullut Hipille turhan pitkä olla yksin ja toisaalta Hippi on vaan aina niin kiva viedä kehään, joten neiti ilmoitettiin myös ja hyvä niin...  ;) Retu sai erinomaisen ja voitti urokset. Samoin teki Hippi, joten ROP-kehässä saimme pyörähdellä keskenämme. Kiitokset ystävälliselle beaglen omistajalle, joka esitti Hipin. Hippi otti ROPin ja Retusta sitten VSP ja ROP-veteraani :)

Hetki huilia ennen pemulaisia, joita esitettävänä olikin useampia. Pemut arvosteli irlantilainen Seamus Oates. Nitunen esiintyi pentuluokassa. Esiintyminen meni taas vähän "sinne päin", mutta arvostelu oli hieno ja Nitunen sai PEK2 kunniapalkinnon kera. Erittäin lupaavaksi pennuksi tuomari äityi kehumaan. Seuraavaksi sain esittää nuoren uroksen Svarzekoks Done For Russian, joka tuli erinomaisella luokassaan toiseksi. Veteraaneissa esitin Koo-herran, joka oli kolmas luokassaan, erillä kuitenkin. PU-kehässä nuori Pima? sijoittui neljänneksi ja sai vara-sertin, Koo jäi ilman sijoitusta. Juniorinartuissa esitin hieman ujon Svarzekoks Callmeanangelin, joka arkaili vähän sekä minua että tuomaria. Nuori neiti sai kuitenkin EH:n ja tuli luokassaan neljänneksi. Nuka jatkaa bikinikierrostaan, pohjavillaa on jo vähän tullut, mutta kovin niukassa karvassa neiti vielä kirmaili. Tuloksena kuitenkin ERI2 ja PN-3! Ilmeisesti karvattomuus ei haittaa, jos kroppa on kunnossa, tai jotain sinne päin ;) 

1750048.jpg Nitunen. Kuva Tanja ?

1771667.jpg Nitunen vauhdissa, kuva Tanja ?

Ilma totisesti helli Karjaalla, lämmintä riitti mutta onneksi myös virkistävä tuuli helpotti kuumuutta :) Joten mikäs siellä oli ryhmiä odotellessa koiria jaloitella. BIS-veteraanin valinnalla aloitettiin ryhmäkehät. Odotetusti saimme Retun kanssa tehdä vain kunniakierroksen isossa kehässä, mutta poika esiintyi varsin mallikelpoisesti :)  Hippi puolestaan oli vallan tarmoa täynnä, kun oli ajavien koirien vuoro. Rupesi vallan hymyilyttämään, kun neiti siinä odotellessa oikein valmistautui koitokseen venyttelemällä koko kropan kaulasta lähtien! Hyvin venytelty, tuloksena oli ryhmävoitto! Hyvä Hippinen!! BIS-kehässä emme sijoittuneet, mutta olihan jo melko hienoa päästä sinne saakka :) Ryhmän otti Paula Rekiranta ja BIS:n valitsi Hans Lehtinen. Hipistä kyllä näkee, kuinka koira oikeasti voi nauttia näyttelyistä ja huomion keskipisteenä olemisesta :)

Hyvä päivä siis :) Kotona olimme vasta illansuussa, ja olo oli hieman räytynyt. Naama ja niska paloivat (milloinhan sitä oppisi käyttämään tuota aurinkorasvaa oikeasti?!?). Kiitokset kaikille mukaville ihmisille kehien laidoilla, tunnelma oli mukavan leppoisa jälleen kerran.